Kidsvolley 0.-2. klasse

Kidsvolley

.. er idræt skabt på børnenes præmisser!

.. er idræt med garanti for sved på panden og masser af sjov!

.. er idræt der altid har et niveau, der passer til barnets alder og udvikling!

Kidsvolley er for børn i 0.-6. klasse og spilles i forskellige levels: spillet udvikler sig fra "ren" bevægelse, til kaste- og gribebevægelser, til volleyballkast og -slag og frem til det færdige volleyballspil.

 

I Kærbysport har vi denne sæson to kidsvolleyhold.

 

Kidsvolley (0. - 2. klasse) er for piger og drenge fra 0. klasse til 2. klasse. Vi træner mandag kl 16-17 på Kærbyskolen. Vi leger og spiller med bolde, bevæger os en masse og har det sjovt sammen. Efterhånden lærer vi kidsvolleyspillet for de mindste børn og øver volleyballkast og -slag. Når vi er klar og har lyst til det, kan vi deltage i stævner ca. en gang om måneden, hvor vi spiller kampe mod andre nordjyske hold.

 

Kidsvolley (4. - 6. klasse) er for piger og drenge fra 4. klasse op til 6. klasse. Vi træner mandag kl 17-18 på Kærbyskolen og torsdag kl 16.30-17.30 på Aalborg Friskole. Vi er en god blanding af begyndere og øvede spillere, og vi spiller kidsvolley på forskellige levels. Der er stævne ca. en gang om måneden, hvor man kan deltage, hvis man har lyst. Her spiller vi kampe mod andre nordjyske hold.

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Trænere

Berit Fabricius
300,00 kr. 2 gange i sæsonen